Dila Brommers en Scooters te Purmerend biedt gratis 24-uurs service in samenwerking met de ANWB

 
De SYM KYMCO en PEUGEOT mobiliteitspas, uitgevoerd door de ANWB.

Pech onderweg is altijd vervelend en komt nooit gelegen, iets simpels als een lekke band of een defecte bougie zorgen ervoor dat u uw reis niet kunt vervolgen.

Onze service gaat verder dan de voordeur van uw dealer! Per 1 maart 2012 ontvangt elke eigenaar van een nieuwe SYM KYMCO of PEUGEOT scooter deze unieke service.

Met de mobiliteitspas heeft u namelijk recht op 12 maanden* gratis pechhulp welke wordt uitgevoerd door de ANWB, bij uitstek de specialist op dit gebied.
*Ingaande vanaf de datum dat uw kenteken op uw naam is gesteld.

U hebt recht op 3x mobiliteitshulp bij pech onderweg, waarbij een ANWB medewerker ernaar zal streven om u direct weer op weg te helpen. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, dan zorgt de ANWB ervoor dat u en uw scooter worden vervoerd binnen een straal van 25 km vanaf de pechlocatie.

Vanaf het moment dat u uw nieuwe SYM KYMCO of PEUGEOT scooter in ontvangst heeft genomen bij uw dealer kunt u na 5 werkdagen uw gratis SYM mobiliteitspas activeren op onze website www.mysym.nl www.kymco.nl of www.peugeotscooters.nl

Binnen enkele dagen ontvangt u automatisch uw mobiliteitspas op uw adres samen met de gebruiksvoorwaarden.

Wij hopen dat u hier geen gebruik van hoeft te maken en niet met pech zult komen te staan. Maar het is wel een veilige gedachte dat, mocht het voorkomen, u in ieder geval geholpen wordt. 7 dagen per week en 24 uur per dag!

Wij wensen u alvast vele, fijne en veilige scooterkilometers toe!
KYMCO SYM PEUGEOT Dila Brommers en Scooters & ANWB

 

Dila Brommers & Scooters, Pascalstraat 19, 1446 TH Purmerend. Tel: 0299-476313.

 

ANWB 24-uurs pechservice