Brommers, scooters, helmen, kleding, onderdelen, reparaties en accessoires Dila brommers en scooters te brommers en scooters winkel Purmerend.

Brommers en scooters bij Dila te Purmerend vindt u brommers  en scooters van de topmerken o.a. Peugeot, Piaggio, Vespa, Kymco, Adly, Rieju, Beta, Sym, Derbi, Tomos, TGB, Aprilia, Yamaha, Garelli en Malaguti. Ook voor elektrische brommers en scooters kunt u bij ons terrecht. Helmen en kleding van o.a. X-lite, Nolan, Grex, Nau, Demm, Caberg, IXS, AGV, GPA, M.Robert, Spear, K2S, e.v.a. Tevens adviseren, leveren en monteren wij voor uw brommers of scooters de juiste accessoires en onderdelen. Tweedehands brommers en tweedehands scooters van alle topmerken. Allernieuwste brommers, scooters, helmen, koffers, accessoires, bromfiets en scooterkleding. Ook voor scooter winterbanden en brommer winterbanden kunt u bij ons terecht. Eigen werkplaats met vakkundig personeel. Revisie, onderhoud, onderdelen en reparatie van vrijwel alle merken brommers en scooters. Brommers en scooters verzekeringen & financieringen. Ruim gesorteerde winkel met veel brommers en scooters onderdelen en accessoires in Purmerend. Haal en brengservice (vraag naar de voorwaarden in de winkel in Purmerend). Wij zijn aangesloten bij de Bovag en hebben een 5 sterren kwalificatie. Bovag staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Rekent u op bij ons op: Een ruime keuze aan allerlei typen en modellen brommers en scooters. Een goede voorlichting over de nieuwe technische mogelijkheden. Een snelle service door goed opgeleide vakmensen. Gegarandeerde kwaliteit op de brommers en scooters, het onderhoud en het reparatiewerk. Gratis 24-uurs service door de ANWB bij aankoop van een nieuwe scooter van Peugeot, Kymco of Sym. Gratis montage bij aankoop van een nieuwe complete set winterbanden !!

 

 

2014 DILA Van deze website mogen geen onderdelen gebruikt en/of gekopieerd worden zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming.