Marine aluminium boten te koop bij Dila Watersport

Aluminium werkboten, oerdegelijke, zelflozende, stabiele en onzinkbare aluminium werkboten. Type Goedkeuring CE, klasse D. Wanddikte van maar liefst 2 mm dikte! Leverbaar in de afmeting: Lengte 4.00 m x Breedte 1.50 met een gewicht van slechts 76 Kg. Geschikt voor kortstaart buitenboordmotoren tot maximaal 15 PK. 


De aluminium werkboten zijn standaard in een groene kleur te leveren. Deze aluminium werkboten kunnen wij ook in combinatie met een nieuwe buitenboordmotor en nieuwe, speciaal aangepaste, boottrailer leveren tegen een zeer scherpe combinatieprijs. 

Ook leveren en monteren wij stoelen, op maat gemaakte sleepsteunen, opbergvakken, bunnen, op maat gemaakte meerpennen, grondboring doorvoeren. sleepsteunen en diverse andere werkboten accessoires voor de professionele gebruiker.

Kortom wij van Dila Watersport leveren maatwerk speciaal op wens van de klant! 

Tevens is bezorging door geheel Nederland mogelijk mocht u niet over een eigen trailer beschikken!
Aluminium werkboot voor Gemeentewerken Rotterdam

In opdracht van Gemeentewerken Rotterdam ontwierpen wij een speciale  aluminium werkboot voor het verrichten van grondboorwerkzaamheden op het water.


Aluminium werkboot voor Gemeentewerken Rotterdam


De speciale, door Dila ontwikkelde meerpennen, zorgen dat tijdens de werkzaamheden de boot verankerd kan worden in de grond via RVS kokers in de bodem van de boot. De werkboot werd geheel uitgevoerd naar de wensen van Gemeentewerken Rotterdam

Klok Driebergen gebruikt een speciale, door Dila ontwikkelde,  boot voor het verrichten van grondboorwerkzaamheden op het water.

De speciale, door Dila ontwikkelde meerpennen, zorgen dat tijdens de werkzaamheden de boot verankerd kan worden in de grond via RVS kokers in de bodem van de boot.I.o.v. Holland Railconsult maakten wij een RVS constructie voor een volledig uitneembare aluminium bouwsteiger, kortom wij leveren maatwerk en kunnen vrijwel alles maken aangepast op wens v.d. klant.De boot werd volledig aangepast met een RVS constructie,  hierdoor kan de steiger elk moment zeer snel op en afgebouwd worden.Een speciale door Dila ontworpen RVS constructie i.o.v de Nebest Adviesgroep. Deze constructie wordt gebruikt om een pijp door de boot heen te steken in de grond waardoor de boot niet kan bewegen en kantelen tijdens de werkzaamheden. 


Dila watersport ontwerpt vrijwel alles op het gebied van toepassingen voor grote bedrijven en organisaties die de aluminium boten professioneel gebruiken tijdens werkzaamheden aan bruggen, sluizen e.d. Bedrijven w.o. Holland Railconsult maken dankbaar gebruik van onze toepassingen.Dila maakt ook RVS roeispaanhouders voor de veeleisende gebruiker.Boot compleet met afgestelde en op maat gemaakte kanteltrailer.

Klik hier voor de volledige specificaties en prijslijst van de aluminium werkboten

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

De boten zijn zeer ruim van binnen en door het minimale gewicht (78 Kg) zeer gemakkelijk trailerbaar en op de wal te plaatsen. Ook door de geringe diepgang is vrijwel al het (vis) water bereikbaar. Met twee volwassenen tilt men de boot eenvoudig op of trekt hem uit het water.Aan de sterke achterspiegel kan een  buitenboordmotor aan bevestigd worden tot standaard maximaal 25 PK. Ook met een zeer gering vermogen (voordeel van een kleine en goedkopere motor) vaart de boot zeer goed en....zuinig met benzine !

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Wilt u dat wij uw motor monteren, geen probleem, wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken zoals Selva, Mercury, Tohatsu,  Minn Kota en ons vakkundig personeel staat voor u klaar met deskundig advies.

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Ook voor de montage en juiste afstelling van de motor bent u bij ons aan het goede adresDila Watersport prepareerde een perfect passende boottrailer, speciaal aangepast,  aan de aluminium boot. Een speciale aanpassing zorgt voor een optimaal gemak tijdens het rijden en te water laten. Door de aanpassingen ligt de boot rotsvast op de trailer.De stabiele volgeschuimde middenbank biedt voldoende zitruimte en zorgt bovendien voor extra stevigheid van de boot. Indeling zoals een werkbun en tal van accessoires zijn leverbaar tegen een geringe meerprijs.

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Dila ontwikkelde een speciaal draaibaar stoelen- systeem waardoor de boot kan worden voorzien van maximaal 7 stoelen die binnen luttele seconden gemakkelijk uitneembaar zijn. En... niet te vergeten opbergen is een fluitje van een cent en uw stoelen blijven, opgeborgen, schoon en ook veilig voor lieden met minder goede bedoelingen ! 

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Door dit speciale ontwikkelde systeem kunnen onderling de stoelen ook op verschillende posities geplaatst worden wat zeer handig is bij het varen en/of  vissen. Door de draaibaarheid kunt u volledig mee gaan met uw werkzaamheden of lekker met uw rug uit de wind gaan zitten. Ideaal dus ! Kortom Dila denkt met u mee om het varen en werken zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees hier de voordelen van de aluminium visboten

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Doordat de stoelen volledig draaibaar, uitneembaar en klapbaar (lage doorvaarthoogte) zijn kan men ideaal combineren en heeft men tal van mogelijkheden. 

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Zo kan vrijwel iedere opstelling gemaakt en/of samengesteld worden zonder af te doen aan zitcomfort aan boord. En, als u alleen gaat varen, blijven de eventuele overige stoelen veilig en schoon thuis !Heeft u verdere wensen of speciale eisen dan nemen wij graag met u de mogelijkheden. Door onze knowhow en kennis op constructie gebied kunnen wij vrijwel alles voor u maken !Speciaal voor de professionele gebruiker hebben wij talloze stoelen op voorraad, van zeer eenvoudig tot uiterst luxe, in diverse uitvoeringen en kleuren.Ook voor afdekzeilen voor de Allcraft 400 bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze afdekzeilen geheel voor u op maat en op kleur naar uw keuze maken.Een speciaal door ons op maat gemaakt frame zorgt ervoor dat de afwatering optimaal is en het afdekzeil niet doorzakt bij zware regen. Bovendien heeft u hierdoor meer opbergruimte voor uw spullen materialen.Natuurlijk leveren wij ook op maat gemaakte bootkappen, speciaal gemaakt op wens van de klant. Zo blijft u, ook met regen, lekker droog tijdens uw werkDe bootkappen kunnen in elke gewenste vorm en kleur geleverd worden, met of zonder ramen en zijn uiteraard gemaakt van hoogwaardige materialen

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te Purmerend

Dila watersport maakt vrijwel alles, zoals bijvoorbeeld uitneembare RVS hengelsteunen, ideaal voor het slepen tijdens het vissen.RVS hengelsteunen welke uiteraard verstelbaar en uitneembaar zijn in diverse uitvoeringen leverbaar of worden gemaakt op wens van de klant.Een op maat gemaakte rubbermatten vloer is ideaal, zeker als u lang op het water bent, u krijgt hierdoor geen koude voeten!Omdat elke gebruiker zijn/haar eigen specifieke wensen heeft voor wordt vooraf goed overleg gepleegd over de uitvoering en maatvoering met als resultaat dat onze opdrachtgevers zeer content zijn met het door ons gemaakte   indresultaatDoor het geringe gewicht van de aluminium boot, is het niet alleen gemakkelijk in en uit trailleren, maar ook vervoer op de trailer is door het lichte gewicht v.d. boot uitermate gunstig t.a.v. het brandstofverbruik van uw auto. 

aluminium visboten te koop bij Dila Watersport te PurmerendTal van opties zijn verkrijgbaar zoals een stuurconsole met plaats voor de benzine tank en/of accu is tegen meerprijs leverbaar. Tevens kan hier keurig de afstandsbedieningsunit, fishfinder of andere accessoires op worden gemonteerd.

De 4 meter uitvoering compleet met kanteltrailer, roeidollen, visstoelen en outboard.Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen en wilt u meer informatie zijn wij uiteraard graag bereid om u verder te adviseren. Kom eens vrijblijvend langs om alle modellen en alle mogelijkheden te bekijken in onze showroom. 


Minn Kota elektrische buitenboordmotoren