Carolina Skiff boten bij Dila Watersport te Purmerend 
exclusief 
Carolina Skiff dealer voor Noord-Holland.Carolina Skiff boten logo

Wij zijn vanaf juli 2007 officieel en exclusief dealer voor Noord-Holland van Carolina Skiff boten. Zoals de slagzin van Carolina Skiff boten al vermeld "ANYTHING IS POSSIBLE" is werkelijk alles mogelijk met deze boten, door de verscheidenheid aan accessoires en onderdelen zijn de Carolina Skiff boten geheel naar eigen wens in te delen. Door de diversiteit van indeling zijn de Carolina Skiff boten voor allerlei doeleinden te gebruiken lekker een dagje vissen, waterskiën, duiken of gewoon lekker rustig toeren. Door de speciale fabricage van de Carolina Skiff boten zijn ze absoluut onzinkbaar en superstabiel. Deze boten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Coast Guard. Mede door het unieke concept en een groot aantal toe te passen accessoires is het de meest ideale boot voor (beroeps) vissers. En niet te vergeten van onverwoestbare kwaliteit. Door de geringe diepgang ideaal voor de polders in Noord-Holland. Maar ook voor het ruigere open water staan de Carolina Skiff boten hun mannetje !

Carolina Skiff type J1450

De J-Series boten beschikken allemaal over een bodem van 10 cm dikte waar schuim in zit. Door dat de bodem is opgebouwd uit blokken worden de boten extreem stijf en absoluut onzinkbaar.

Alle boten uit de J-Serie hebben een breedte van 160 cm .

De J-Series boten zijn er in 3 maten te weten:

Model

Lengte

Breedte

gewicht

Max. laadverm.

personen

Max. pk`s

 

 

 

 

 

 

 

J-1250

3,60

1,60

105 kg

245 kg

3

20

J-1450

4,20

1,60

127 kg

310 kg

4

25

J-1650

4,80

1,60

150 kg

420 kg

5

30

 

 

 

 

Carolina Skiff productie Carolina Skiff productie

Foto's van het unieke productie procédé van de bodem van de Carolina Skiff boten.

Carolina Skiff constructie

De werkelijk unieke constructie van de Carolina Skiff boten is dat de bodem van de boten volledig en elk apart waterafstotend schuim over de volle breedte van de boot worden gelamineerd en gecoat. Hierdoor is de boot absoluut onzinkbaar. Onderstaande foto's zijn dan ook geen trucage maar "gewoon" de werkelijkheid. Supersterk, enorm drijfvermogen en onzinkbaar.

Carolina Skiff test foto's

Carolina Skiff J 16Carolina Skiff 1455 DLX serie

Carolina Skiff 1655 DLX serie

Carolina Skiff 1765 DLX serie

Carolina Skiff 1980 DLX serie

Carolina Skiff 2100 DLX Serie

Carolina Skiff 2480 DLX Serie

Onderstaand vind u alle polyester accessoires en onderdelen voor de Carolina Skiff boten.Voor alle type boten hebben wij diverse accessoires en onderdelen in het assortiment zodat u uw boot geheel naar eigen wens kunt indelen “ANYTHING IS POSSIBLE”. Wij kunnen u altijd een vrijblijvend advies geven over de indeling van uw boot.Visbunnen, stoelen, consoles, railings, grote voordekken, middenbanken, biminitops .... noem maar op, zo kunt u geheel uw eigen boot naar wens samenstellen. Ideaal en uniek.


  Carolina Skiff onderdelen en accessoires

Carolina Skiff onderdelen en accessoires

Carolina Skiff onderdelen en accessoiresCarolina Skiff onderdelen en accessoires

Carolina Skiff onderdelen en accessoires


Carolina Skiff J 14

De Carolina Skiff J 14 standaard uitvoering.


Carolina Skiff J 14 met accessoires

Carolina Skiff J14 met de vele opties die wij bieden, zoals consoles, middenbanken, stoelsteunen, achterdekken, grote of kleine voordekken etc.. Alles is mogelijk, u kunt dus uw ideale boot zelf samenstellen.

     Klik hier voor de internationale website van de Carolina Skiff boten  Heeft u na het doornemen van deze pagina nog vragen en wilt u meer informatie zijn wij uiteraard graag bereid om u verder te adviseren. Kom eens vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bekijken in onze showroom. 


Minn Kota elektrische buitenboordmotoren

Home